Aankoop locatie ziekenhuis Elkerliek Deurne

Combinatie BL Huisvesting, Muller Bouw en Wagemakers Bouw & Ontwikkeling hebben de locatie van het ziekenhuis Elkerliek in Deurne aangekocht.

De plannen voor deze unieke plek omvat onder meer een kleinschaligere dependance van Elkerliek. Rondom dit nieuwe medische centrum zullen ca. 175 tot 200 appartementen en woningen, in alle segmenten en prijsklassen, gerealiseerd worden. Het plan moet een verbinding maken met het nabijgelegen centrum van Deurne.

“Dit is een mijlpaal voor ons en voor de gemeenschap van Deurne”, verklaart de combinatie BL Huisvesting, Muller Bouw en Wagemakers Bouw en Ontwikkeling. “We zijn verheugd om een duurzame bijdrage te leveren aan de toekomst van Elkerliek, aan die van onze ondernemingen en aan die van de inwoners van Deurne.”

Het ontwikkelingsproces begint met het vormgeven van de stedenbouwkundige visie voor het gebied, waarbij nauw zal worden samengewerkt met de gemeente Deurne. In een vroeg stadium zal ook de omgeving betrokken worden bij de plannen. “De komende jaren zullen wij met zorg en toewijding de ontwikkelingen ter hand nemen, met als doel een levendige, inclusieve gemeenschap te creëren waar mensen zich thuis voelen”, aldus de combinatie.