Beheer en Onderhoud

banner afbeelding
intro icoon

Naast ontwikkelen en bouwen voert de afdeling Beheer en Onderhoud van Wagemakers Bouw & Ontwikkeling ook het dagelijkse onderhoud en renovaties van gebouwen uit voor verschillende opdrachtgevers. Voor diverse herstelwerkzaamheden is Beheer en Onderhoud 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Of het nu gaat om het herstellen van brandschades, inbraakschade, waterschade of stormschade.

Van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, tot meer jaren onderhoudsplannen voor de continuïteit en zekerheid. Maar ook denken we graag mee om een gebouw energiezuiniger, duurzamer en klaar voor de toekomst te maken. Dus ben je op zoek naar een professionele bouwpartner voor je bedrijf? Ook dan kun je bij ons terecht. Mede door de jarenlange ervaring, de juiste vakmensen en het veelvuldig samenwerken met betrouwbare partners hebben we veel kennis in huis en kunnen we de kwaliteit van de uiteenlopende projecten waarborgen.

We gaan met de opdrachtgever in gesprek en samen inventariseren we wat nodig is. Elk gebouw is uniek, dus we bieden service op maat: regulier, planmatig of prestatiegericht. We houden er uiteraard rekening mee dat de panden in gebruik kunnen zijn en het werk door moet gaan met zo min mogelijk overlast voor gebruikers en omwonenden. We gaan altijd voor de beste oplossing.

De medewerkers van afdeling Beheer en Onderhoud zijn NEN 2767 gecertificeerd om inspecties uit te mogen voeren en onderhoudsplannen op te stellen. Indien gewenst kunnen we diverse uiteenlopende werkzaamheden oppakken van groenvoorziening tot aan installaties. We stellen alles in het werk om onze opdrachtgever geheel te ontzorgen.

Schadeherstel

De afdeling Beheer en Onderhoud verzorgt al het schadeherstel in een straal van 50 km rondom Oss. Onze Herstelmanagers zijn technisch onderlegd en multidisciplinair inzetbaar. Ze zijn het eerste aanspreekpunt en begeleiden het schadeproces van A tot Z zodat de klant geheel ontzorgt wordt.

De werkzaamheden van onze schadeherstelservice lopen uiteen. Of je een lekkage hebt aan je woning, stormschade of inbraakschade, wij staan voor je klaar. Neem bij schade wel eerst contact op met je verzekeraar. Zij verwijzen je door naar een aangesloten partner. Wij zijn gecontracteerde partner van verzekeringsmaatschappij Achmea (Centraal Beheer, Interpolis en FBTO) en CED Repair.

Er wordt volledig digitaal gewerkt met een geïntegreerd ERP-systeem waarbij altijd de juiste informatie beschikbaar is voor klant, verzekeraar en medewerker. De bedrijfsbussen zijn compleet uitgerust met alle benodigde gereedschappen, zo kunnen onze onderhoudsmedewerkers veel voorkomende problemen oplossen, van leidingwerk tot aan schilderwerk.

Afdeling Beheer en Onderhoud van Wagemakers Bouw & Ontwikkeling heeft voor het tweede jaar op rij een mooie derde plek behaald tijdens de uitreiking van “De Beste Bouwhersteller 2023” van Achmea schade herstel netwerk.