Beheer en Onderhoud

banner afbeelding
intro icoon

Onze afdeling Beheer en Onderhoud is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Elk gebouw is uniek dus we bieden service op maat: regulier, planmatig of prestatiegericht. We houden er natuurlijk rekening mee dat de panden in gebruik kunnen zijn en het werk door moet kunnen gaan, met zo min mogelijk overlast voor gebruikers en omwonenden.

Samen met de opdrachtgever inventariseren we wat nodig is. Medewerkers van de afdeling Beheer en Onderhoud zijn NEN 2767 gecertificeerd om inspecties uit te voeren en onderhoudsplannen op te stellen. Indien gewenst kunnen we werkzaamheden oppakken van groenvoorziening tot aan installaties. We stellen alles in het werk om onze opdrachtgever geheel te ontzorgen.

Schadeherstel
De afdeling Beheer en Onderhoud verzorgt schadeherstel voor diverse gerenommeerde verzekeraars. Onze onderhoudsmedewerkers zijn vakbekwaam en multidisciplinair inzetbaar. Collega’s werken volledig digitaal met een geïntegreerd ERP-systeem waarbij altijd de juiste informatie beschikbaar is voor klant, verzekeraar en medewerker.

Bekijk hier de referenties