Bouwen

banner afbeelding
intro icoon

De rol van regisseur past Wagemakers Bouw en Ontwikkeling goed. Samen met onze opdrachtgevers, investeerders, architecten en de geselecteerde onderaannemers en partners maken we projecten tot een succes. Onze vakbekwame medewerkers en de inzet van de nieuwste technieken zorgen ervoor dat het bouwproces prettig en efficiënt verloopt. De lijnen zijn kort door vaste aanspreekpunten en duidelijke afspraken. We staan voor een praktische, nuchtere aanpak waarbij we kwaliteit leveren.

Woningen bouwen

Wagemakers is opgegroeid met projectmatig bouwen waarbij de klant centraal staat. Van starters tot bewoners die een volgende stap zetten in hun wooncarrière. We bieden een veelzijdigheid van producten aan voor alle gewenste woonvormen.

Daarnaast hebben we ons breed ontwikkeld in bouwen voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). We kennen dit proces en kunnen goed aansluiten bij de belangen en verwachtingen van de toekomstige bewoners. Als professionele bouwpartner maken we CPO-projecten tot een succes.

Utilitair bouwen

Bedrijfspanden, overheidsgebouwen en appartementen zijn vaak complexe bouwprojecten, onder andere door de omvang en de technische installaties die vereist zijn. Daarnaast zijn veel partijen betrokken bij de realisatie en is er een strakke planning. Onze vakbekwame medewerkers zijn uitstekend in staat deze complexe bouwvraag inhoud te geven. We voeren uiteenlopende opdrachten uit op het gebied van utiliteitsbouw. Logisch dat we met die ervaring een prima partner zijn voor utilitaire projecten.

ICT

Om het maximale uit een bouwproject te halen werken we met een geavanceerde ERP systeem en is BIM de standaard.

Bekijk hier de referenties