Kopersbegeleiding

Een woning kopen is een spannend proces waarbij veel komt kijken. Dat begrijpen we maar al te goed. Onze kopersbegeleiders nemen de kopers vanaf het allereerste moment bij de hand en helpt om stap voor stap de juiste keuzes te maken.

Het traject begint bij de kopersbijeenkomst die de kopersbegeleider organiseert. Tijdens deze bijeenkomst leggen wij u uit hoe het verdere proces, voor u als koper, zal gaan verlopen. Een aantal zaken die aan bod zullen komen, zijn onder andere de start van de bouw, keuzes voor meer- en minderwerk, showrooms, deadlines, kijkdagen en de oplevering.

De begeleiding start na deze collectieve bijeenkomst met een persoonlijk gesprek waarin wij u wegwijs maken in uw woning, de mogelijkheden tot meer- en minderwerk met u bespreken en u helpen met het maken van persoonlijke keuzes.

Digitale platform

Als extra service voor de koper maken wij gebruik van het digitale persoonlijke platform “Volgjewoning”. Dit portaal kan de koper middels een persoonlijke inlog openen op zijn mobiele apparaten zoals mobiele telefoon, tablet en laptop. In het portaal staan belangrijke stukken zoals verkooptekeningen, offertes, opdrachtbevestigingen en definitieve stukken van de showrooms. Ook worden hier de uitgewerkte tekeningen met betrekking tot meer- en minderwerk gedeeld met de koper. Als koper word je automatisch geattendeerd op aankomende deadlines en kun je eenvoudig alle belangrijke documenten digitaal ondertekenen.

Tijdens de bouw zal de kopersbegeleiding u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen via “Volgjewoning” door middel van foto’s en nieuwsbrieven. Maar ook zullen zij enkele kijkdagen organiseren tijdens de bouw zodat de koper op een veilige manier naar zijn woning kan kijken. Tevens wordt voor de oplevering nog een kijkersdag georganiseerd waarbij de koper kan inmeten. Op die dagen begeleidt uw kopersbegeleider u in uw woning om de mogelijke vragen te beantwoorden.

Bij Wagemakers Bouw & Ontwikkeling staat service hoog in het vaandel, daarom staan de kopersbegeleiders tijdens de bouw van uw woning altijd voor u klaar zowel online, telefonisch als fysiek.

banner afbeelding