Het verhaal van kopersbegeleidster Jessica

banner afbeelding

Jessica van Pinxteren, werkt al sinds 2010 als kopersbegeleider bij Wagemakers. “Het is altijd fijn als de kopers tevreden zijn. Daar doe ik het voor, dat is mijn uitgangspunt!”

Dagelijks is zij bezig om kopers te begeleiden met het maken van keuzes voor hun nieuwe woning, gesprekken voeren, opties aanbieden en uitwerken, hun individuele wensen uittekenen en financieel verwerken. Coördineren met onderaannemers en het interne team om ervoor te zorgen dat de koperswensen goed en duidelijk worden verwerkt. “Ik mag deel uitmaken van een leuke grote stap in iemands leven, ik mag die persoon begeleiden in keuzes en daarnaast ben ik bij een proces wat met niks begint en wat uiteindelijk een woning oplevert waar mensen, hoop ik, nog lang van genieten.”

“Voorheen heb ik een aantal jaren gewerkt bij een center voor bouwmaterialen. Toen kwam ik erachter dat de bouw mij interesseerde. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een kranenbedrijf. Maar de bouw bleef kriebelen, dus zocht ik in 2010 de bouw weer op en daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van! Ik denk dat deze mannenwereld ook meer powervrouwen nodig heeft, dus ga voor die baan in de bouw!”, aldus een enthousiaste Jessica.