Over ons

banner afbeelding

Wagemakers Bouw en Ontwikkeling is een echt Brabants familiebedrijf. We hebben meer dan 75 jaar kennis en ervaring met uiteenlopende bouwprojecten. Van ontwikkeling tot realisatie. We denken graag mee, zijn flexibel en maken waar wat we beloven. We hebben langlopende relaties met opdrachtgevers en betrouwbare partners waarmee we uiteenlopende projecten realiseren. Met betrokken en professionele vakmensen die samenwerken in zelfsturende projectteams. Door de korte lijnen kunnen we efficiënt en daadkrachtig werken.

Duurzaam en verantwoord
Duurzaamheid is verweven in ons dagelijks werk. Logisch nadenken en het maken van de juiste keuzes voor onze processen en de materialen die we gebruiken. Innovatief en toekomstbestendig denken zit in onze genen. Naast aandacht voor het milieu voelen we ons betrokken bij wat er in de maatschappij gebeurt.

Leren en certificeren
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en zich prettig voelen op hun werkplek. Daarom bieden we mogelijkheden om trainingen, workshops of cursussen te volgen die onze werknemers en het hele bedrijf naar een hoger plan brengen. Als erkend leerbedrijf geven we onze kennis graag door aan een nieuwe generatie bouwprofessionals. Studenten vinden bij ons een stageplek en kunnen leren in de praktijk onder professionele begeleiding. Deze jongeren zijn de medewerkers van de toekomst.
Kwaliteit borgen we met verschillende certificeringen. Wagemakers heeft een ISO-9001 en ISO-14001 certificaat en VCA**. We zijn aangesloten bij brancheorganisaties Bouwend Nederland en Woningborg. En zijn een erkend leerbedrijf.

“Inspireren, realiseren en enthousiasmeren doe je samen!”