Over ons

banner afbeelding

Wagemakers Bouw en Ontwikkeling is een echt Brabants familiebedrijf, al drie generaties lang. We hebben meer dan 75 jaar aan kennis en ervaring met uiteenlopende bouwprojecten. Van ontwikkeling tot realisatie. Bij al onze projecten staat de klant centraal, hierbij is kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt.

Samen Bouwen

We denken graag met onze opdrachtgevers mee, zijn flexibel en maken waar wat we beloven. Door middel van veelvuldig samenwerken met betrouwbare partners en de kennis en vakmanschap binnen de organisatie willen we de kwaliteit van de uiteenlopende projecten waarborgen. Bij ieder project staat duurzaamheid centraal en zien we innovatie als inspiratie. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we efficiënt en daadkrachtig werken.

Bouwen doen wij niet alleen, dat doen we samen. Service en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel, daarom communiceren we in het bouwproces met de koper over iedere belangrijke stap. Ook staat onze kopersbegeleiding tijdens de bouw altijd voor u klaar. Uiteindelijk willen we net als de kopers terugkijken op een succesvol en prettig proces.

Daarom is ons motto: “Samen Bouwen”.

Al drie generaties lang

Bouwbedrijf Wagemakers werd in 1946 opgericht door Jan Wagemakers, de opa van Karin en Hans. Later is het verder uitgebouwd door hun vader Gerard en oom Ad. In 1997 kwam het familiebedrijf in handen van de derde generatie: Karin en Hans. Die laatste heeft de technische kant van het bedrijf onder zijn hoede, zijn zus vooral de commerciële. Hun hoofddoel? Processen verbeteren en kennis verbreden. “Met als einddoel natuurlijk het beste resultaat voor de klant”, aldus Karin.

Hans: “De focus is meer op ontwikkelen komen te liggen. Hierdoor vormt dit tegenwoordig een groot deel van onze bedrijfsactiviteiten. Een naamsverandering die beter de lading dekt, was dan ook logisch.” Hieruit is Wagemakers Bouw en Ontwikkeling voortgekomen.