Wagemakers Bouw & Ontwikkeling partner van Het Bos van Oss

banner afbeelding

Wagemakers Bouw & Ontwikkeling hecht veel waarde aan duurzaamheid en de natuur, dit is ook de reden dat zij “Diamanten pionier” zijn geworden van Het Bos van Oss.

Het Bos van Oss is een initiatief van werkgevers in Oss. Het doel is het aanplanten van een nieuw bos met een omvang van 20 hectare, dit komt neer op ca. 80.000 bomen. Door een hecht samenwerkingsverband van zoveel mogelijk partijen binnen de Osse gemeenschap moet dit bos er komen. Het is een uniek project in Nederland.

Tijdens het Osse Business Gala heeft René van Ass, als voorzitter van de stichting, namens Wagemakers Bouw en Ontwikkeling en Verhoeven Family of Companies een cheque uitgereikt aan de winnaar van de titel “Ondernemer van het jaar”. De cheque vertegenwoordigt het recht op een boombak met boom als symbool voor de stichting, maar ook mogen zij zelf één van deze bomen planten tijdens de aanplanting van het bos.

Met dit partnerschap wil Wagemakers bijdragen aan een groenere gemeenschap, de toename van de biodiversiteit en stappen maken tegen in de strijd tegen de CO2 uitstoot. We hopen hiermee letterlijk een duurzame basis voor de toekomst te planten. Ook meewerken aan een duurzame toekomst? Kijk op het Bos van Oss wat jij kunt betekenen.