Werken bij

banner afbeelding

Werken bij Wagemakers Bouw en Ontwikkeling is teamwork. Samen werken aan mooie bouwprojecten daar dragen onze collega’s elke dag aan bij. Uitdagend werk in een prettige omgeving. Als familiebedrijf hebben we aandacht voor elkaar en dat merken we in de resultaten. We bieden vakmensen een zelfstandige functie met prima arbeidsvoorwaarden, goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Kom jij ons versterken?

Naar jong talent zijn wij ook altijd nieuwsgierig. Zie jij werken in de bouwsector helemaal zitten? En ben je op zoek naar een stageplaats of leerwerkplek om je kennis in de praktijk te brengen en jezelf te ontwikkelen? Wij leren je graag alle kneepjes van ons vak, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Niet voor niets hebben wij het certificaat ‘erkend leerbedrijf’.

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR: Vacature bouwopruimer
VACATURE BOUWOPRUIMER

Weet jij van aanpakken? Dan past deze vacature van bouwopruimer wellicht goed bij jou, lees snel verder… Voor de vacature bouwopruimer zijn wij opzoek naar iemand die ervoor zorgt dat de bouwplaats er altijd netjes uit ziet bij onze diverse woningbouwprojecten en utiliteitswerken in Oss en omgeving, maar ook daarbuiten. Als bouwopruimer speel je een belangrijke […]

Vacature
VACATURE AFWERKER

Heb jij er genoeg van om duizend stenen per dag weg te leggen, maar wil je wel bezig zijn met o.a. kleinere metselwerkzaamheden? Lees dan snel verder… Voor de vacature afwerker zijn wij opzoek naar iemand die verschillende ondersteunende werkzaamheden op de bouwplaats uitvoert voor uiteenlopende woningbouwprojecten en utiliteitswerken in Oss en omgeving, maar ook […]

Vacature uitvoerder
VACATURE UITVOERDER

In deze afwisselende functie ligt het accent op het begeleiden en sturen van toonaangevende utiliteitswerken en interessante woningbouwprojecten die zeer divers van aard kunnen zijn.

Timmerman gezocht!
VACATURE TIMMERTOPPER

Als timmerman ga je aan de slag bij uitdagende woningbouwprojecten en utiliteitswerken, zowel in de regio als daarbuiten.

Vacature
ONDERHOUDSTIMMERMAN

Ben jij een ervaren onderhoudstimmerman of kom je net van school? Bij ons krijg je de mogelijkheid en kansen om door te groeien.

STAGE LOPEN / LEERWERKPLEK

Zie jij werken in de bouwsector helemaal zitten? En ben je op zoek naar een stageplaats of leerwerkplek om je kennis in de praktijk te brengen en jezelf te ontwikkelen?